Historie

Langhus Halloweenfestival står på to historiske ben. 

For det første har Vegard Myhra Solaas i mange år hatt den skumleste halloweenstien i mils omkrets med mange hundre barn innom hver halloween.

For det andre skrev Tobine sangen "Halloween" som hun deltok i MGPjr 2016 med. Sangen var sterkt inspirert av Vegards ville feiring av halloween.

I et badebasseng på Kreta hvor de to familiene var sammen på ferie ble idéen til å kombinere en konsert med halloweensti født. Resten er som de sier historie!

Billetter og program
 

Tidlig og sent arrangement er i hovedsak like, men tidlig arrangement er noe tilpasset barn under 8 år ved litt kortere konsert og litt mindre skummel Halloween-sti.

TIDLIG:
14.30 – Dørene og Halloween-sti åpner 
16.00 – Underholdning fra scene begynner
16.30 – Konsert begynner
17.30 – Slutt

SENT:
18.30 – Dørene og Halloween-sti åpner 
20.00 – Underholdning fra scene begynner
20.30 – Konsert begynner
21.30 – Slutt

Ledsagerbevis aksepteres.

Billetter kjøpes via Tikkio

Ofte stilte spørsmål
 

Er det vanlig å kle seg ut?​

De fleste barn, og også noen voksne, kler seg ut. Vi deler også ut en premie for det beste kostymet på begge arrangementene. Så her er det bare å slå seg løs!

Hvor er festivalen?​

Årets festival er i Langhushallen. 

Hvordan kommer jeg meg dit?​

Vi anbefaler alle som har mulighet til å benytte sopelime. Det nest beste er å ta tog til Vevelstad stasjon (ikke Langhus stasjon) og gå noen få hundre meter derfra. 

Dersom du må kjøre bil bør du parkere på den store parkeringsplassen ved Vevelstad stasjon. Her ligger Vevelstad stasjon i den ene enden, og Idrettsplassen og Langhushallen i den andre enden.

Er det mulig å møte artistene?​

Artistene vil møte barna og skrive autografer etter konserten. Da er det også mulig å ta en selfie eller to! 

Er billettprisen feil?​

Nei. Det koster faktisk kun 100,- å komme inn. Vi har satt billettprisen ut fra det absolutt laveste vi kan klare uten å tape penger. Festivalen er organisert som en stiftelse. Ingen mottar en krone i lønn, og det legges ned et enormt antall dugnadstimer. I tillegg er vi veldig heldige som har med oss Partytime som leverer scene, lyd og lys til en meget hyggelig pris.

Hva er forskjellen på tidlig og sent arrangement?​

På det tidlige arrangementet kjører vi en litt kortere konsert (færre låter per artist) med noe lavere lyd. Vi toner også ned de mest heslige installasjonene i Halloweenstien på det tidlige arrangementet.  Arrangement og opplegget ellers er likt.

 

På det tidlige arrangementet ser vi at det selges ca. like mange barne- og voksenbilletter. På det sene arrangementet er ca. 2/3 av billettene barn og 1/3 voksne. Stemningen er også noen hakk villere foran scenen under konserten på det sene arrangementet.